I SERGENTI
I SERGENTI
Company data
General information
Company Name: Azienda Agricola I Sergenti di Ricci Lisa
Commercial Name: I SERGENTI
Vat number: 05085660487
Contacts
Head office
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VIA M L KING 11, 50066 REGGELLO(FIRENZE) |
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Ph. 055869145 |
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Ph. 0558666459 |
First Person
LISA RICCI
Owner / Administrator
Company description
Company Details
Turnover 2021
< 100.000
% export 2021
25-50%
Workforce
0
Main Export Areas
Type of presence on the above markets
Certification
Products produced
Price range
Production capacity for the main certified products (PDO, PGI, Agriqualità, Bio, PAT, Prodotto di Montagna)
Main factors of competitiveness of the company
Attachments
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Scheda tecnica olio extra vergine di oliva IL TRADIZIONALE |
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1109766-pdf2.pdf |
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Premi e riconoscimenti |
Products
Obtained from the cold pressing of a blend of Moraiolo and Leccino Frantoio olives, within 4 hours of harvesting, harvested exclusively in October, it is an oil born from the 2015 campaign to be our reference oil, designed to reach the excellence in taste and olfactory perceptions. Quality at the highest levels, the result of passion and experience, have thus made it possible to obtain important national and international awards. Ottenuto dalla spremitura a freddo di una miscela di olive di frantoio moraiolo e leccino, entro le 4 ore dalla raccolta, raccolte esclusivamente nel mese di ottobre, è un olio nato dalla campagna 2015 per essere il nostro olio di riferimento, pensato per raggiungere l’eccellenza nel gusto e nelle percezioni olfattive. Qualità ai massimi livelli, frutto di passione ed esperienza, hanno permesso così di ottenere importanti riconoscimenti a livello nazionale ed internazionale
Obtained from the cold pressing of a blend of Moraiolo and Leccino Frantoio olives, within 12 hours of harvesting, harvested from the end of October to the beginning of November, an oil with a medium-intense fruitiness, with a strong and unexpected character. Ottenuto dalla spremitura a freddo di una miscela di olive di frantoio moraiolo e leccino, entro le 12 ore dalla raccolta, raccolte da fine ottobre a inizio novembre, un olio dal fruttato medio-intenso, con un carattere deciso e inaspettato.