AQUILAIA ARTE CASEARIA
AQUILAIA ARTE CASEARIA
Company data
General information
Company Name: tre monti qualità e territorio soc. coop.
Commercial Name: AQUILAIA ARTE CASEARIA
Vat number: 01646220531
Contacts
Head office
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VIA DELLA FONTANA 35, 58031 ARCIDOSSO(GROSSETO) |
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Ph. 05641936499 |
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Ph. Italia |
First Person
Jacopo Marini
Owner / Administrator
Second Person
luca mirante
Commercial director
Company description
Company Details
Turnover 2021
500.000 - 1M
% export 2021
<25%
Workforce
10
Main Export Areas
Type of presence on the above markets
Other Export Areas
Certification
Characteristics
Products produced
Price range
Main factors of competitiveness of the company
our products arre based only of local sheeps milk and , when required aged in Cave
Attachments
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Products descriptions english |
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All our Cheese |
Video
Products
Formaggio prodotto con latte di pecora secondo il disciplinare del consorzio di tutela del Pecorino Toscano DOP. Il formaggio si presenta in forma cilindrica a facce piane con scalzo leggermente convesso. La pasta bianca tendente leggermente al paglierino, ha un odore lattico e al gusto si presenta fragrante e sapido. La struttura è tenera con eventuale tipica minuta occhiatura.
PECORINO TOSCANO DOP STAGIONATO Formaggio prodotto con latte di pecora secondo il disciplinare del consorzio di tutela del Pecorino Toscano DOP. Il formaggio si presenta in forma cilindrica a facce piane con scalzo leggermente convesso. La pasta di colore leggermente paglierino o paglierino intenso si presenta con struttura compatta e tenace al taglio, con eventuale minuta occhiatura non regolarmente distribuita. Il sapore è fragrante e intenso.
PECORINO TOSCANO DOP OTTENUTO DA LAVORAZIONE DI LATTE OVINO CRUDO
PECORINO TOSCANO DOP A LATTE CRUDO STAGIONATO 120 GIORNI
This was the cheese winner the Silver place this year at ICDA .( International Chees Diary Award) in the caregory of Hard Italian Cheese ( not parmesan) DESCRIPTION AND PROCESSING: Produced with pasteurized whole sheep's milk of exclusive origin from Maremma and Monte Amiata. Cheese matured at least 9 months divided between maturation in the cell with subsequent aging in the cave. It is produced in forms weighing about 14 kg. The paste is white in color tending to straw yellow as it matures. The flavor is intense and aromatic and recalls the scents of the countryside. It is a table cheese that is sweet and soluble in the mouth..