LARDERIA SANGUINETTI

LARDERIA SANGUINETTI

Company data

General information

Company Name: larderia sanguinetti srl

Commercial Name: LARDERIA SANGUINETTI

Vat number: 01348030451

Contacts

https://www.larderiasanguinetti.it

info@larderiasanguinetti.it


Head office

VIA GIARDINO 6 TER - COLONNATA, 54033 CARRARA(MASSA-CARRARA)
Ph. 0585768015
Ph. 0585768015

First Person

ANDREA SANGUINETTI

Owner / Administrator

info@larderiasanguinetti.it

Second Person

Emanuele Sanguinetti

Owner / Administrator

info@larderiasanguinetti.it

Company description

Larderia Sanguinetti è una ditta artigiana che produce Lardo di Colonnata IGP, a Colonnata, paesino nel cuore delle Alpi Apuane. Per garantire una qualità elevata del nostro prodotto ci dedichiamo personalmente alla selezione delle migliori carni, rigorosamente di origine italiana provenienti da allevamenti certificati, delle spezie, dell'aglio bianco piacentino e del rosmarino che coltiviamo personalmente.
L'azienda dispone di un immobile di circa 300 mq situato in via Giardino 6/ter a Colonnata (MS) che ha ottenuto il riconoscimento comunitario con bollo CE: IT S8W0D che ci permette di esportare in tutti i paesi della comunità europea. Si tratta di una struttura moderna, all'avanguardia dove vengono rispettate le più rigide norme in materia di igiene e sicurezza alimentare e dove viene seguito rigorosamente il disciplinare di produzione del Lardo di Colonnata IGP.


Larderia Sanguinetti is an artisan company that produces Lardo di Colonnata IGP, in Colonnata, a village in the heart of the Apuan Alps. To ensure a high quality of our product we personally dedicate ourselves to the selection of the best meats, strictly of Italian origin from certified farms, spices, white garlic from Piacenza and rosemary that we personally grow.
The company has a property of about 300 square meters located in via Giardino 6 / ter in Colonnata (MS) which has obtained Community recognition with the CE: IT S8W0D stamp which allows us to export to all countries of the European community. It is a modern, avant-garde structure where the strictest hygiene and food safety standards are respected and where the production specification for Lardo di Colonnata IGP is strictly followed.

 

Company Details

Turnover 2021

100.000 - 250.000

% export 2021

25-50%

Workforce

1

Main Export Areas

 

Certification

 

Products produced

 

Price range

Production capacity for the main certified products (PDO, PGI, Agriqualità, Bio, PAT, Prodotto di Montagna)

Lardo di Colonnata IGP 30000 Kg for year

 

Main factors of competitiveness of the company

Attachments


Brochure inglese
Brochure italiano

 

Video


 

Products

Lardo di Colonnata IGP

Lardo di Colonnata IGP is a delicatessen product obtained from the fat of the back of selected pigs, matured inside marble bowls with coarse salt and spices, such as ground black pepper, fresh garlic and rosemary for at least six months

Lardo di Colonnata IGP (PGI Cold cuts)
 
Help Desk
buyfoodtoscana2022@likeevent.it