LARDERIA SANGUINETTI
LARDERIA SANGUINETTI
Company data
Company description
Larderia Sanguinetti è una ditta artigiana che produce Lardo di Colonnata IGP, a Colonnata, paesino nel cuore delle Alpi Apuane. Per garantire una qualità elevata del nostro prodotto ci dedichiamo personalmente alla selezione delle migliori carni, rigorosamente di origine italiana provenienti da allevamenti certificati, delle spezie, dell'aglio bianco piacentino e del rosmarino che coltiviamo personalmente.
L'azienda dispone di un immobile di circa 300 mq situato in via Giardino 6/ter a Colonnata (MS) che ha ottenuto il riconoscimento comunitario con bollo CE: IT S8W0D che ci permette di esportare in tutti i paesi della comunità europea. Si tratta di una struttura moderna, all'avanguardia dove vengono rispettate le più rigide norme in materia di igiene e sicurezza alimentare e dove viene seguito rigorosamente il disciplinare di produzione del Lardo di Colonnata IGP.
Larderia Sanguinetti is an artisan company that produces Lardo di Colonnata IGP, in Colonnata, a village in the heart of the Apuan Alps. To ensure a high quality of our product we personally dedicate ourselves to the selection of the best meats, strictly of Italian origin from certified farms, spices, white garlic from Piacenza and rosemary that we personally grow.
The company has a property of about 300 square meters located in via Giardino 6 / ter in Colonnata (MS) which has obtained Community recognition with the CE: IT S8W0D stamp which allows us to export to all countries of the European community. It is a modern, avant-garde structure where the strictest hygiene and food safety standards are respected and where the production specification for Lardo di Colonnata IGP is strictly followed.
Company Details
Turnover 2021
100.000 - 250.000
Main Export Areas
- France
- Switzerland
- Luxembourg
Certification
- Protected Geographical Indication - PGI
Products produced
- Cured meats / Cold cuts (hams / raw hams /salami / etc.)
Price range
Production capacity for the main certified products (PDO, PGI, Agriqualità, Bio, PAT, Prodotto di Montagna)
Lardo di Colonnata IGP 30000 Kg for year
Main factors of competitiveness of the company
- Quality
- Quality price ratio
Attachments
|
Brochure inglese |
|
Brochure italiano |
Video
Products
Lardo di Colonnata IGP
Lardo di Colonnata IGP is a delicatessen product obtained from the fat of the back of selected pigs, matured inside marble bowls with coarse salt and spices, such as ground black pepper, fresh garlic and rosemary for at least six months
Lardo di Colonnata IGP (PGI Cold cuts)